Badrumsrenovering

Dags för badrumsrenovering?

Vi är specialister på att renovera våtrum. Sedan vår start 2013  har vi utfört flertal badrumsrenoveringar. Med gedigna kunskaper, erfarenhet och engagemang  kan vi utföra allt från enkla  till avancerade och arkitektritade renoveringar av badrum.  Vi delar övertygelse om att varje arbetsmoment i vårt arbete ska präglas av ansvar, kompetens och kvalitet. Därför arbetar vi alltid efter senaste branschregler med hänsyn till dina önskemål. Vi vill att du som beställare ska vara stolt och nöjd över det resultatet du har fått efter att vi hade arbetat i ditt badrum. 

Fördelar med att anlita oss

Badrumsrenovering

Vi hjälper dig att få ditt badrum precis som du vill ha det. Med många års erfarenhet är vi specialister på badrumsrenoveringar och har allt som krävs för att förverkliga dina drömmar om badrum. Vi är litet företag och varje kund är viktig för oss. Därför är vi extra engagerade i alla projekt vi  genomför och tar största hänsyn till dina önskemål.

Behörigheter, branschregler, försäkring

För att renovera ett badrum på rätt sätt i dag krävs det omfattande kunskaper om att hur man ska göra det. Felrenoverat badrum kan åstadkomma vattenskador som oftast är väldigt kostsamma och obekväma för de som drabbas av det. Dessutom är risken stor att bli nekad försäkringsersättning för att åtgärda vattenskador om man har anlitat ett obehörigt företag. 
Med oss kan du känna dig trygg eftersom vi innehar dem behörigheter som behövs för att utföra badrumsrenoveringar. Bland annat är vi utbildade av  Byggkeramiksrådet, kan arbeta med tätskikt och innehar certifikat från Säker Vatten för att arbeta med avlopp och vatten.

 

Kvalitetspapper och egna kontroller

Vi kontrollera varje delmoment genom hela renovering av badrum och dokumenterar det i egna kontroller. Detta är för att säkerställa att branschregler följs och för din egen säkerhet som beställare. Hos oss får du alltid kvalitetspapper efter avslutad badrumsrenovering. Kvalitetsdokument som vi överlämnar består av Byggkeramiksrådets kvalitetsdokument, Säker Vattens kvalitetsdokument och Elsäkerhtsverkets kvalitetsdokument. 


Fast pris och fast tidsplan

Vi erbjuder alltid fasta priser för fast arbete. Om inte du som beställare är intresserad av fasta priser kan vi alltid erbjuda timpris för arbete eller priser enligt redovisade självkostnader för material. Dessutom får du alltid fast tidsplan för när ditt arbete senast kommer vara slutfört. Detta är för att säkerställa att arbetet inte drar ut på tiden och inte föranleder olägenheter för beställare till följd av förseningar.

 

Hjälp med inköp och leverans av material

Hos oss kan du få hjälp med med leverans av kakel, klinker och  badrumsartiklar. Vid beställning av våra tjänster kan du också få våra rabatter på varor som du handlar i butiker där vi innehar konto: Höganäs, Kakelspecialisten, Beijer Bygg, Elektroskandia, Dahl VVS.

 

Skydds täckning, bortforsling av avfall, städning

Innan vi påbörjar arbetet skyddar vi alltid närliggande badrums golv- och väggytor. Detta för att minimera spridning av damm och smuts samt för att göra beställarens tillvaro så trivsam och problemfri som möjligt. Vid behov, t.ex. extra känsliga golv i fastigheten lägger vi också masonitskivor på golv för att utesluta risk för skador. Efter varje avslutad arbetsdag plockar vi undan våra verktyg och sopar ytor där vi har arbetat. När din badrumsrenovering är avslutad och badrummet står klart för användning forslar vi bort allt rivningsavfall och materialrester till återvinningsstation. 

Begär offert

Fyll i vårt formulär för kostnadsfri offert.