Om oss

Fakta om oss

Nordwell AB startades 2013 av mig, Andrey, med inriktning på badrumsrenoveringar och plattsättning. Genom åren har vi renoverat flertalet badrum och WC-rum, samt monterat tusentals kvadratmeter med kakel, klinker, natursten och mosaik. Eftersom vi är ett litet företag får varje kund hos oss verkligen personlig service, något som ofta är svårare att få om man anlitar stora eller mellanstora företag med många medarbetare och ansvarsområden.

 

Hos oss får du alltid mig, Andrey, som ansvarig projektledare och kan vara säker på att jag är nåbar både via telefon eller e-post. Vi är ett mycket mobilt företag med väldigt korta beslutsfattande processer, stort ansvarstagande och stort hänsynstagande till beställarens önskemål och behov. 


Vårt mål är att leverera bästa möjliga service, kvalitet och överträffa kundens förväntningar. Detta gör vi bland annat genom att uppdatera oss om de senaste branschreglerna och vidareutbilda oss vid behov. Vi tror på att rätt kompetens och rätta kunskaper kan hjälpa oss att nå våra mål. Därför har vi utbildat oss och är medlemmar i Byggkeramiksrådet för att utföra tätskiktsarbeten i badrum och Säker Vatten för att utföra rörmokeriarbeten i fastigheter.

 

/ Andrey Parominskiy

Begär offert

Fyll i vårt formulär för kostnadsfri offert.